SuperSieve voorfilterzeef standaard

1.045,00

Product Description

SuperSieve

Hoogwaardig zeeffilter, vervaardigd uit PP:

• Werkt op basis van gravity

• 3x 110mm inlaat

• 2x 2″ pompaansluiting

• 26 cm hoogteverschil overloop-bovenkant

• Grote flows mogelijk tot 25 m3/uur

De SuperSieve is een zeeffilter op basis van een gravity-gevoerd systeem. Op de inlaatkant zijn 3 aansluitmogelijkheden voor een 110mm buis. Zo zijn eenvoudig 2 bodemafvoeren en een skimmer aan te sluiten.

Het water stroomt via de overloop op het zeefelement. Deze overloop ligt 25 (!) cm lager dan de bovenkant van de SuperSieve en dat is uniek. Dit hoogteverschil is één van de belangrijkste eigenschappen van de SuperSieve:

Meer speling voor vijverniveau-schommelingen Minder risico van het drooglopen van de pomp Grotere flow (tot 30m3/uur) Langere afstand tot bodemdrain/skimmer mogelijk

Het water valt gereinigd door de zeef, onder in de bak. Het waterniveau onder het zeefelement wordt geregeld door een ‘zwevende’ vlotter en de klep bovenin. Door de constructie is gewaarborgd dat water niet ongefilterd het zeefelemt kan passeren.

Onderin de SuperSieve zitten 2 aansluitingen van 2”. Zo zijn indien gewenst eenvoudig 2 pompen aan te sluiten. Vooral voor skimmer-toepassingen is deze situatie ideaal.

De SuperSieve: maximale flexibiliteit, maximale capaciteit!

Afmetingen l x b x h = 61 x 35 x 100 (cm)

Categorie: Tags: ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SuperSieve voorfilterzeef standaard” te beoordelen